Ozdoba levé části hlavičky
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Socha z letohrádku Rendez-vous, která symbolizuje slunečné dopoledne
Konec menu

Obrázek, vložený sem kvůli kreténskému Internet Exploreru Tomášův Internet

TO NEJLEPŠÍ Z TOMÁŠOVA INTERNETU



Hity Tomášova Internetu - září 2012


Srdečně vás vítám na Tomášově Internetu a nabízím vám to nejoblíbenější, co na mé stránce najdete. Podkladem jsou statistiky za první podzimní měsíc září.

Nejoblíbenější části Tomášova Internetu a nejnavštěvovanější soubory

Sekce Překlady písní je u vás nejoblíbenější už od chvíle, kdy se na Tomášově Internetu objevila a zatím to nevypadá, že by její výjimečné postavení někdo ohrozil. Zato na druhém místě máme změnu, po měsíci se na něj vrátila nečekaně oblíbená sekce Sbírka latinských citátů. Na třetí místo byla z druhého vyhnána proti své vůli sekce s překlady písniček švédské skupiny ABBA.

Pořadí nejnavštěvovanějších souborů zůstalo stejné jako v srpnu - nejoblíbenější u vás byla úvodní stránka sekce Překlady písní, článek Obrázek srdce 3 a článek Zdarma s firmou OmniGeo .

Nejoblíbenější překlady písní

Pořadí nejoblíbenějších písniček poslední dobou nebývá nikdy stejné jako v předchozím měsíci. Není tomu tak ani tentokrát, protože po minulé bronzové vybojovala zlatou medaili písnička Amazing Grace. Na druhé místo se vykatapultovala písnička Another brick in the wall od Pink Floyd. A po stříbrné získává bronzovou medaili Sinead O'Connor s písničkou Nothing compares to you.

Nejoblíbenější písnička ABBY

Pořadí písniček skupiny ABBA nebývá tak bouřlivé, jako pořadí překladů písniček, ale tentokrát nezůstal téměř kámen na kameni. Na první místo ze druhého se s radostí vrátila Dancing Queen. Na stříbrném místě se po delší době objevila kóča Chiquitita. A aby jí na stupních vítězů nebylo smutno, třetí místo slavně dobývá její tradiční soupeř kocour Fernando.

Nejoblíbenější fotogalerie a fotografie

Pořadí nejoblíbenější fotogalerií zůstalo úplně stejné jako v srpnu. I v září vás nejvíce lákalo Putování po tajemném hřbitově. Na druhém místě zůstala galerie Krása architektury 1 - Od pravěku k středověku. A třetí místo stabilně drží fotogalerie Po romantických cestách z pekla do nebe.

Pořadí nejoblíbenějších fotogalerií tentokrát úplně ovládly obrázky z fotogalerie Krása architektury 1. Na prvním místě je první obrázek této fotogalerie Jeskyně Kůlna. Zaujala vás i dávná Slovanská svatyně a ty křesťanštěji založené zajímalo i Jak vypadal nejstarší velkomoravský kostel.

Nejoblíbenější spořič

I když bylo na stupních vítězů v srpnu hned pět spořičů, na některé medaile nezbyly. Nejvíc se to nelíbilo spořiči Český ráj, zabojoval a v září se stal spořičem měsíce. Druhé místo si udržela stálice stupňů vítězů, spořič Krása stromů. Ani tentokrát není na třetím místě jen jeden spořič - dělí se o něj spořiče Severní Čechy a Teplické skály.

Nejoblíbenější Tomášovy řeči

Ještě před nedávnem obsazovaly články ze seriálu Obrázek srdce všechna tři místa. Teď už jejich nadvláda zdaleka tak drtivá není, přesto ale článek Obrázek srdce 3 slavně obhájil první místo. Jeho největší vyzyvatel - článek Zdarma s firmou OmniGeo nestačil a proto zůstal na druhém místě. Na třetí místo vyskočil varující článek podobného ražení Vyrazíte s námi na výlet?

Nejoblíbenější výlet ve Vandrování

Když jsem psal do Vandrování článek o výletu na zámek Nový Stránov, psal jsem ho s úmyslem tenhle krásný zámek propagovat a přiblížit ho všem, koho zajímá. Ale administrátor jeho oficiální stránky http://www.zamekstranov.cz asi také rád prohlíží statistiky, rychle na můj článek přišel a dal na něj odkaz hned na úvodní stránku. To ke mně přivedlo tolik návštěvníků, že to zajistilo Novému Stránovu zlatou medaili. Stříbrnou medaili vybojovaly Teplické skály a Vlčí rokle a třetí místo slavně obhájilo historické Keltské oppidum Staré hradisko.

Záříjové zajímavosti

Statistiky zaznamenaly na mé stránce 17 533 návštěvníků, někteří se však několikrát vrátili a tak návštěv bylo celkem 23 096. Tomášův Internet se odrazil ode dna a míří k výšinám.
V září moje stránka přibírala jen o články a obrázky v souboru Z mého diáře - září 2012.
Nejvíce lidí ke mně zavítalo z České republiky (22 193 zobrazených stránek), Slovenské republiky (5 838 stránek) a ze Spojených států (1 417 stránek).
Program AwStats umí zachytit i na jaký výraz vám vyhledávač mou stránku našel. V září vás přivedly na Tomášův Internet nejčastěji výrazy "srdce" (249 hledání), "omnigeo" (237 hledání), a "latinské citáty" (162 hledání). Někdy mě ale překvapí i mnohem neobvyklejší výrazy. V září to byl třeba 6x hledaný výraz "móda pro plnoštíhlé" - nějaká pěkná ženuška venuška asi u mě hledala oblečení a snad našla alespoň článek Nejkrásnější ženuška je sympatická venuška, který ji potěšil. 4 ženušky však hledaly výraz "ploché břicho" a pokud si přály najít návod, jak ho dosáhnout, pak jsem je asi nepotěšil. Že venuše není jen planeta nebo baculatá žena dokazuje 4x hledaný výraz "venuša bohyňa". 4x jste našli mou stránku i na krásný výraz "prdelka". Překvapilo mě, že se 3x podařilo najít mou stránku na výraz "sedm". A hodně zajímavý je i 3x hledaný výraz "KSČM obvod 58 nedáme" - předvolební vášně asi planou.

Velkou radost mi udělalo, že jste hledali i 13x výraz "Tomášův Internet" a 6x výraz "Tomášův překlad" - jsem rád, že máte chuť se na mou stránku vracet.

Ale ať už vás sem přivedlo cokoliv, vítáni jste všude s otevřenou náručí. Pěkně si to tu užijte.