Ozdoba levé části hlavičky
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Socha z letohrádku Rendez-vous, která symbolizuje slunečné dopoledne
Konec menu

Obrázek, vložený sem kvůli kreténskému Internet Exploreru Tomášův Internet

TO NEJLEPŠÍ Z TOMÁŠOVA INTERNETU



Hity Tomášova Internetu - červen 2012


Srdečně vás vítám na Tomášově Internetu a nabízím vám to nejoblíbenější, co na mé stránce najdete. Podkladem jsou statistiky za měsíc voňavých nocí červen.

Nejoblíbenější části Tomášova Internetu a nejnavštěvovanější soubory

Sekce Překlady písní je na prvním místě mezi všemi částmi Tomášova Internetu už téměř od dob jejího vzniku. Zato na místě druhém nám nastala nečekaná změna - obsadila ji totiž naprosto senzačně Sbírka latinských citátů. Na třetím místě se kvůli tomu mračí z druhého shozená skupina ABBA.
Nejnavštěvovanější soubory Tomášova Internetu byly v červnu úvodní stránka sekce Překlady písní, třetí díl mého nejslavnějšího seriálu článků Obrázek srdce 3 a úvodní díl téhož seriálu Obrázek srdce .

Nejoblíbenější překlady písní

Pořadí nejoblíbenějších písniček je hodně rušným pořadím ve statistikách mé stránky. První místo se však už počtvrté v řadě podařilo obhájit zpěvákovi jménem Lou Reed a písničce Perfect Day. Na místo druhé si po delší době vyskočil největší hit Tomášova Internetu všech dob Somewhere over the rainbow od Israela Kamakawiwa Ole'. Bronzovou medaili se podařilo ukořistit písničce Another brick in the wall od Pink Floyd.

Nejoblíbenější písnička ABBY

Že nezůstane z minulého pořadí téměř kámen na kameni v souboji sekce Překlady, to mě moc nepřekvapí. U písniček ABBY to je však velmi neobvyklé, přesto se to v červnu stalo. Z minulého měsíce se na stupních vítězů udržela jen mladá a krásná, už asi čtyřicet let sedmnáctiletá Dancing Queen, která se spokojeně prsatí na prvním místě. Příjemnou společnost jí určitě na druhém místě dělá neohrožený bojovník za svobodu Fernando. A kdyby jí náhodou bylo smutno a chtěla si povídat, může si trochu poklevetit s držitelkou třetího místa, kterým je Chiquitita. Ta však není na třetím místě sama, společnost jí tam dělá nesmrtelná a nezapomenutelná písnička Mamma Mia.

Nejoblíbenější fotogalerie a fotografie

V pořadí fotogalerií obhájila slavně první místo galerie Krása architektury 1 - Od pravěku k středověku. Na druhé místo se vyhoupla ze čtvrtého fotogalerie Krása stromů. Na třetí místo z druhého poklesla fotogalerie Po romantických cestách z pekla do nebe.

V pořadí nejoblíbenějších obrázků už třetí měsíc po sobě kralují obrázky z fotogalerie Kvítky barevný. Tentokrát zabodovala neporazitelná Hořčice rolní a i když už nám přichází léto, dívali jste se rádi i na jarní kvítky Petrklíč a Blatouch.

Nejoblíbenější spořič

Zatímco minulý měsíc stálo na stupních vítězů hned pět spořičů, v červnu se spořádaně vrátily k normálu a stojí tam jen tři. Zlatou medaili vybojoval spořič Krása stromů. Stříbrnou medaili si zasloužil spořič kraje, plného tajuplných skal, krásných historických cest a pohádkových chaloupek Severní Čechy. Bronzovou medaili tentokrát ukořistil kraj skal, hradů a rybníků Český ráj.

Nejoblíbenější Tomášovy řeči

Pořadí nejoblíbenějších článků stejně jako v minulých dvou měsících ovládla srdíčka. Ze zlaté medaile se opět raduje první díl seriálu Obrázek srdce. Ani na druhém místě se žádná změna oproti minulému měsíci nekoná, obsadil ho díl Obrázek srdce 3. Hattrick dovršil díl seriálu Obrázek srdce 4.

Nejoblíbenější výlet ve Vandrování

I v prvním letním měsíci jste nejraději vyráželi na výlet do krásného skalního města Teplické skály a Vlčí rokle. Ať je jaro nebo léto, Poutní místo Velehrad je pro vás zajímavé pořád. A i když není v řece tolik vody jako na jaře, i v létě rádi poznáváte přírodní krásu Údolí Kamenice.

Červnové zajímavosti

Statistiky zaznamenaly na mé stránce 17 299 návštěvníků, někteří se však několikrát vrátili a tak návštěv bylo celkem 23 008. O neuvěřitelných 10 000 návštěvníků méně než v lednu. Nad Tomášovým Internetem zapadá slunce. Damnata iam luce ferox.
Ale je fakt, že i já jsem v červnu dával přednost chození... a také jsem neměl psavou náladu, tak nic moc nepřibylo ani do sekce Z mého diáře, o ostatních sekcích ani nemluvě.
Nejvíce lidí ke mně zavítalo z České republiky (21 122 zobrazených stránek), Slovenské republiky (6 648 stránek) a ze Spojených států (1 257 stránek).
Program AwStats umí zachytit i na jaký výraz vám vyhledávač mou stránku našel. V červnu vás přivedly na Tomášův Internet nejčastěji výrazy "srdce" (545 hledání), "latinské citáty" (149 hledání) a "somewhere over the rainbow lyrics" (76 hledání). Někdy mě ale překvapí i mnohem neobvyklejší výrazy. V červnu to byl třeba 4x hledaný výraz "trdlo na tkaní". Trochu po mně přejel mráz při 4x hledaném výrazu "latinské citáty o smrti". Koho to asi na mé stránce bolelo srdce? Někdo hledal a kupodivu možná i našel svou oblíbenou písničku, i když ji hledal v jakémsi zvláštním nářečí, neboť hned 4x zadal "lade in bleck". Hned 3x se podařilo mou stránku nalézt i na slovo "hrad", což mě docela překvapuje.

Velkou radost mi udělalo, že jste hledali i 8x výraz "Tomášův Internet" - jsem rád, že máte chuť se na mou stránku vracet.

Ale ať už vás sem přivedlo cokoliv, vítáni jste všude s otevřenou náručí. Pěkně si to tu užijte.