Ozdoba levé části hlavičky
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Socha z letohrádku Rendez-vous, která symbolizuje slunečné dopoledne
Konec menu

Obrázek, vložený sem kvůli kreténskému Internet Exploreru Tomášův Internet

TO NEJLEPŠÍ Z TOMÁŠOVA INTERNETU



Hity Tomášova Internetu - červen 2013


Srdečně vás vítám na Tomášově Internetu a nabízím vám to nejoblíbenější, co na mé stránce najdete. Podkladem jsou statistiky za měsíc červen, v němž si podává ruku jaro s létem.

Nejoblíbenější části Tomášova Internetu a nejnavštěvovanější soubory

Sekce Překlady písní, která je nejoblíbenější takřka o té doby, co se na Tomášově Internetu objevila, obhájila své výsadní postavení i v červnu. Pozice to však není už zdaleka neotřesitelná, neboť se na ni tlačí překvapivá část Tomášova Internetu - formulář pro odesílání vzkazů Zpráva pro Tomáše. Ne, že byste mi psali tolik mailíků, ale nejrůznější roboti se asi na téhle stránce rojí a přímo se klepou na to, aby mi zaslaly nelevnější nabídky na Viagru, nejzaručenější postupy na prodloužení penisu, nejvýhodnější úvěry nebo miliony pro mé krásné oči. Zatím se jim to naštěstí nedaří. Bronzovou medaili vybojovala stále se rozšiřující Sbírka latinských citátů.

Tři nejnavštěvovanější soubory tentokrát odpovídají pořadí nejnavštěvovanějších částí. .

Nejoblíbenější překlady písní

Nejrůznějšími komunitními stránkami s tisíci překladů se to na českém Internetu jen hemží a na mé stránce proto dostávají šanci písničky, které se asi jinak najdou málokde. Rád třeba překládám staré irské a skotské písničky a možná v budoucnu budou přitahovat do sekce Překlady návštěvníky písničky, jako je třeba stará skotská písnička Loch Lomond. Ze stejného důvodu je poslední dobou oblíbená i písnička Amazing grace. A tak z téhle sestavy vyčnívá jen držitel třetího místa, písnička Another brick in the wall od Pink Floyd.

Nejoblíbenější písničky ABBY

Poslední dobou nesleduju statistiky zdaleka s takovým zaujetím jako v minulých letech, tak jednou za půl roku - ale na prvním místě se během té doby nezměnilo vůbec nic, stále mu kraluje mladá a krásná Dancing Queen. Na ostatních místech to ale tak neplatí - stříbrné místo pro sebe dobyla písička Mamma Mia a ze třetího místa se raduje tentokrát kocour Fernando.

Nejoblíbenější fotogalerie a fotografie

Fotogalerii Krása stromů jsem kdysi vytvořil proto, abych ukázal novinářům, že stromy nejsou žádné "kubíky dřeva". Naštěstí i po letech dovede lidi pořád oslovit a po zásluze tak získává první místo. Mé symbolické putování bez konce Po romantických cestách z pekla do nebe vybojovala stříbrnou medaili. A na další cestu se v mém doprovodu vydáváte s fotogalerií Krása architektury 1 - Od pravěku k středověku.

Nejoblíbenějším obrázkem se tentokrát staly Základy velkomoravského kostela. Líbila se vám i Slovanská svatyně a i na sklonku jara rádi vzpomínáte na ryze jarní Blatouch.

Nejoblíbenější spořič

Skalní město jménem Teplické skály je příjemným místem na výlet. Mnoho z vás tam už letos zavítalo a některým se tam tak líbilo, že se rozhodli vzpomínat i ve volných chvílích na počítači s mým spořičem. Po kraji skal putujete i v mém druhém spořiči Český ráj a ve spořiči Krása stromů se se mnou pro změnu touláte lesem.

Nejoblíbenější Tomášovy řeči

I když i o srdíčka v tomhle roce zájem silně upadá, kompenzuje se to tím, že upadá zájem o celou mou stránku a tak úvodní díl seriálu Obrázek srdce stále kraluje pořadí mých článků. Podporuje ho v tom z druhého místa i další díl - Obrázek srdce 3. Třetí místo získal nejnovější článek - reportáž plná obrázků z krásné akce jménem Dračí slavnosti 2013 aneb Už ho nesou,

Nejoblíbenější výlet ve Vandrování

Nový Stránov je pohádkový zámek, ve kterém na vás nečekají skvosty nedozírné ceny, ale místo toho poznáte místo s krásnou atmosférou, zajímavou architekturou i historií. Tolik mě tenhle zámek zaujal, že jsem se rozhodl o dojmy s něj podělit s vámi všemi. Za návštěvu určitě stojí i mé moc a moc oblíbené místo v CHKO Broumovsko, krásné Teplické skály a Vlčí rokle, kam se vždycky rád vrátím. Mnohem navštěvovanější je však u mě Radnice a klášter v Hostinném, téměř každý týden chodím okolo a občas zavítám i dovnitř - nedávno na zajímavou výstavu historických fotografií Hostinného, při které mě však nejvíc překvapilo, jak se rozrostla za ten půlrok stálá expozice Městského muzea.

Červnové zajímavosti

Statistiky zaznamenaly na mé stránce 12 964 návštěvníků, někteří se však několikrát vrátili a proto bylo návštěv celkem 17 581. Už více než rok to s návštěvností Tomášova Internetu jde z kopce, ale teprve teď to dostává ty správné grády.
V červnu na mé stránce přibyly tři písničky a několik zápisů do souboru Z mého diáře - červen 2013.
Nejvíce lidí ke mně zavítalo z České republiky (19 717 zobrazených stránek), Slovenské republiky (3 627 stránek) a ze Spojených států amerických (2 545 stránek).
Program AwStats umí zachytit i na jaký výraz vám vyhledávač mou stránku našel. V červnu vás přivedly na Tomášův Internet nejčastěji výrazy "latinské citáty" (165 hledání), "překlady písní" (103 hledání), a "srdce" (64 hledání).
Někdy mě ale překvapí i mnohem neobvyklejší výrazy. V červnu to byl třeba 5x hledaný výraz "Mufova žranice" - bezva hra z Adventního kalendáře České televize přinesla vítaných 5 návštěvníků sekci Z Tomova diáře. 3x byl hledaný i velmi záhadný výraz "mail bridgesn com ar loc cz". Zajímavý je i 2x hledaný výraz "temné mraky". Moc se mi líbí i 2x hledaný výraz "jsem žena z Hostinného" - buďte na to hrdé, ženušky, že žijete v tak pěkném městě.

Velkou radost mi udělalo, že jste hledali i 5x výraz "Tomášův Internet", 2x výraz "Tomovy překlady" a 2x výraz "Tomášův pohodář" - jsem rád, že máte chuť se na mou stránku vracet.

Ale ať už vás sem přivedlo cokoliv, vítáni jste všude s otevřenou náručí. Pěkně si to tu užijte.