Ozdoba levé části hlavičky
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Socha z letohrádku Rendez-vous, která symbolizuje slunečné dopoledne
Konec menu

Obrázek, vložený sem kvůli kreténskému Internet Exploreru Tomášův Internet

TO NEJLEPŠÍ Z TOMÁŠOVA INTERNETU



Hity Tomášova Internetu - květen 2012


Srdečně vás vítám na Tomášově Internetu a nabízím vám to nejoblíbenější, co na mé stránce najdete. Podkladem jsou statistiky za měsíc žlutých a bílých květů květen.

Nejoblíbenější části Tomášova Internetu a nejnavštěvovanější soubory

Nejoblíbenější sekcí se i v květnu stala sekce Překlady písní. I druhé místo se podařilo obhájit a to překladům písniček švédské skupiny ABBA. Třetí místo už po druhé za sebou získala sekce Sbírka latinských citátů.
Nejnavštěvovanější soubory Tomášova Internetu byly v květnu úvodní stránka sekce Překlady písní, třetí díl mého nejslavnějšího seriálu článků Obrázek srdce 3 a úvodní díl téhož seriálu Obrázek srdce .

Nejoblíbenější překlady písní

Zpěvákovi jménem Lou Reed a písničce Perfect Day se v květnu podařilo dovršit zlatý hattrick. Druhé místo se slavně podařilo obhájit písničce Imagine od Johna Lennona. Na třetí místo se vyšvihla písnička With or without you od U2.

Nejoblíbenější písnička ABBY

Písničku The winner takes it all minule tak naštvalo, že nebyla na stupních vítězů, že se po tuhém boji dostala na zlaté první místo. Druhé místo spokojeně a s přehledem obhájila Dancing Queen a na bronzovém místě zůstala písnička Mamma Mia.

Nejoblíbenější fotogalerie a fotografie

Na první místo se dokázala vyhoupnout fotogalerie, která minulý měsíc na stupních vítězů vůbec nebyla - Krása architektury 1 - Od pravěku k středověku. Druhé místo obhájila fotogalerie Po romantických cestách z pekla do nebe a na místě třetím vyrostla fotogalerie Kvítky barevný.

V květnu začala kvést mohutnými žlutými trsy Hořčice rolní a tolik se vám líbila, že jste ji vynesli na první místo. Druhé místo získal Krásný keř, který také kvetl a od něhož bohužel neznám jméno. Místo třetí získaly Pampelišky - skutečný zářivý symbol nejkrásnějšího jara.

Nejoblíbenější spořič

Spořiče se rozhodly dostat na stupně vítězů stůj co stůj skoro všechny. Tak tu máme jednu remízu v boji o první místo mezi spořiči Český ráj a Krása stromů. I souboj o druhé místo skončil remízou - tentokrát se o něj podělily spořiče Severní Čechy a Teplické skály. Jen třetí místo má sám pro sebe spořič Kvítky barevný.

Nejoblíbenější Tomášovy řeči

Pořadí nejoblíbenějších článků stejně jako v minulém měsíci ovládla srdíčka. Ze zlaté medaile se opět raduje první díl seriálu Obrázek srdce. Ani na druhém místě se žádná změna oproti minulému měsíci nekoná, obsadil ho díl Obrázek srdce 3. Hattrick dovršil díl seriálu Obrázek srdce 4.

Nejoblíbenější výlet ve Vandrování

Jaro pomalu přechází do léta a vy jste se rozhodli, že nejkrásnější je ho prožít ve skalním městě Teplické skály a Vlčí rokle. Ať je jaro nebo léto, Poutní místo Velehrad je pro vás zajímavé pořád. A stejně tak je plné tajů a zajímavostí i Keltské oppidum Staré Hradisko.

Květnové zajímavosti

Statistiky zaznamenaly na mé stránce 18 360 návštěvníků, někteří se však několikrát vrátili a tak návštěv bylo celkem 24 803. S Tomášovým Internetem to jde z kopce už od ledna, ale teprve teď to dostává pořádné grády.
V květnu přibyl na mou stránku jeden dlouhatánský článek do sekce Tomášovy řeči.
Nejvíce lidí ke mně zavítalo z České republiky (25 046 zobrazených stránek), Slovenské republiky (6 877 stránek) a ze Spojených států (6 313 stránek).
Program AwStats umí zachytit i na jaký výraz vám vyhledávač mou stránku našel. V dubnu vás přivedly na Tomášův Internet nejčastěji výrazy "srdce" (746 hledání), "překlady písní" (109 hledání) a "latinské citáty" (104 hledání). Někdy mě ale překvapí i mnohem neobvyklejší výrazy. V květnu to byl 18x hledaný výraz "omalovánky srdce" - i zamilované dívčinky si rády omalovávají. 4x se někdo snažil na Tomášově Internetu najít, má-li ten správný tvar ňader. Určitě má.

Velkou radost mi udělalo, že jste hledali i 8x výraz "Tomášův Internet" - jsem rád, že máte chuť se na mou stránku vracet.

Ale ať už vás sem přivedlo cokoliv, vítáni jste všude s otevřenou náručí. Pěkně si to tu užijte.