Ozdoba levé části hlavičky
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Horní část menu Spodní část menu
Pozadí mezi menu
Socha z letohrádku Rendez-vous, která symbolizuje slunečné dopoledne
Konec menu

Obrázek, vložený sem kvůli kreténskému Internet Exploreru Tomášův Internet

TO NEJLEPŠÍ Z TOMÁŠOVA INTERNETU



Hity Tomášova Internetu - rok 2014


Srdečně vás vítám na Tomášově Internetu a nabízím vám to nejoblíbenější, co na mé stránce najdete. Podkladem jsou statistiky za celý rok 2014.

Nejoblíbenější části Tomášova Internetu a nejnavštěvovanější soubory

I v roce 2014 bez problémů obhájila svou výsostnou pozici část Překlady písní, která sice už není zdaleka tak navštěvovaná, jak bývala kdysi, ale přece jen si své zájemce ještě najde. Stříbrnou medaili s velkým přehledem získala moje Sbírka latinských citátů. Bronzová medaile patří nesmrtelným písničkám skvělé švédské skupiny ABBA.

Nejnavštěvovanějším souborem je úvodní stránka části Překlady písní. Jen o necelých 1000 návštěvníků méně přivítala Sbírka latinských citátů a třetí místo získal překlad písničky Amazing Grace.

Nejoblíbenější překlady písní

Čím jsme v minulém odstavci skončili, tím v tomhle začneme - hitem roku 2014 se na mé stránce stala písnička Amazing grace. Stříbrnou medaili vyhrála známá pirátská písnička Fifteen men on a dead man's chest. A z bronzové medaile se raduje písnička Hallelujah od Leonarda Cohena.
Zatímco známější písničky dávno lidé hledají na nejrůznějších známých a obrovských komunitních webech s překlady, námořnické, středověké a méně známé písničky hledají dál na Tomášově Internetu a to je fajn.

Nejoblíbenější písničky ABBY

Stále zelené písničky ABBY rozhodně nejsou na mé stránce přehlížené a v souboji o vaši přízeň v roce 2014 vyhrály ty nejznámější a nejslavnější z nich. V souboji o první místo zvítězila písnička The winner takes it all a bere zlatou medaili. Nad stříbrnou medailí se spokojeně prsatí stále mladá a krásná Dancing Queen. Bronzovou medaili vybojovala nesmrtelná písnička Mamma Mia.

Nejoblíbenější fotogalerie a fotografie

Nejoblíbenější fotogalerií se v roce 2014 stalo putování do historie architektury Krása architektury 1 - Od pravěku k středověku. Další putování získalo i medaili stříbrnou - putování Po romantických cestách z pekla do nebe. A putování je tématem i do třetice - bronzovou medaili získalo Putování tajemným hřbitovem.

Nejoblíbenější fotografií roku 2014 se docela překvapila stal krásný kvítek barevný Petrklíč. Líbily se vám moc i působivé Základy velkomoravského kostela. A rádi jste zavítali i na obrázek Slovanská svatyně.

Nejoblíbenější spořič

Sekce Spořiče obrazovky je sekcí celkem zapomenutou, ale přesto si mezi vámi i mé spořiče příznivce našly. Nejvíce vám padl do oka můj nejnovější a asi i nejkrásnější spořič Teplické skály. Rádi si užíváte i nádherného díla přírody ve spořiči Krása stromů. Překvapivou bronzovou medaili vybojoval můj velmi nedokonalý spořič z velmi krásného kraje jménem Severní Čechy.

Nejoblíbenější Tomášovy řeči

Váš zájem o má nedokonalá srdéčka byl sice letos nejnižší za dobu, co ty články vůbec existují, ale přesto první díl tohohle neslavného seriálu Obrázek srdce celkem s přehledem vyhrál zlatou medaili. Stříbrnou medaili vyhrál článek, který jsem původně nechtěl vůbec psát. Když dorazil po prvním otravném e-mailu i druhý, měl to být jen krátký odstaveček v mém diáříku... ale pak jsem se rozjel a článek Zdarma s firmou OmniGeo vás varuje před marketingem až příliš fascinujícím dodnes. Radost mi ale udělal držitel bronzové medaile, kterým se stala moje obrovská reportáž z nádherné akce jménem Dračí slavnosti 2013. Potěšilo mě to, protože jsem nečekal, že takový tlustospis čte někdo kromě mě.

Nejoblíbenější výlet ve Vandrování

V roce 2014 jste se nejraději na mé stránce vydávali poznávat tajemství Radnice a kláštera v Hostinném. Články psané od srdce o rodném kraji se poznají. Stejně tak ze srdce byl psaný i článek Teplické skály a Vlčí rokle, kde to mám také moc rád. Zaslouženou bronzovou medaili vybojoval Zámek Radim - perla renesance, kde jsem sice byl jen jednou v životě, ale s o to větším nadšením pak o něm napsal článek.

Další statistiky roku 2014

Návštěvnost stránky
Statistiky zaznamenaly na mé stránce zhruba 154 682 unikátních návštěvníků, někteří se však několikrát vrátili a proto bylo návštěv celkem 202 986. Je to jen stín návštěvnosti, jaká byla kdysi, ale přesto naštěstí moje stránka není zapomenutým místem Internetu.

Země světa
Nejvíce lidí ke mně zavítalo z České republiky (183 389 zobrazených stránek), Spojených států amerických (38 348 stránek) a ze Slovenska (27 457 stránek). Celkem za rok ke mně zavítali lidé z neuvěřitelných 196 zemí světa.

Hledané výrazy
Program AwStats umí zachytit i na jaký výraz vám vyhledávač mou stránku našel. V roce 2014 byl nejhledanějším výrazem na mé stránce výraz „latinské citáty“ (1117 hledání) a „latinské citáty s překladem“ (438 hledání), „vyzváněcí tóny do mobilu“ (665 hledání) a „obrázek srdce“ (374 hledání).
Někdy mě ale překvapí i neobvyklejší výrazy. V roce 2014 to byl třeba 165x hledaný výraz "frajer frajer frajer", který se stal 7 nejhledanějším výrazem vůbec. Zaujal i 16x hledaný výraz „kazda laska“ nebo 16x hledané záhadné slovo „betac“. Ne moc pochopitelný je i 11x hledaný výraz „watch cesta do fantázie“. Pobavil mě i 8x hledaný výraz „slova končící na š“ a podobné výrazy, zahrnující tak zhruba půl abecedy, včetně 5x hledaného výrazu „slova končící na ú“.
Velkou radost mi udělalo, že jste hledali i 119x výraz „Tomášův Internet“ a 6x výraz „Tomášův web“ - jsem rád, že máte chuť se na mou stránku vracet.

Vyhledávače a stránky
Hodně mě zaujalo jak velké množství z vás ke mně přichází přímým zadáním adresy mé stránky, máte ji v Oblíbených nebo využíváte odkazy v e-mailu - to zahrnuje neuvěřitelných 44,1 % návštěvníků. 50,7 % návštěvníků přivedly na mou stránku vyhledávače. Z nich byl nejlepší Google, který přivedl 81,2 % návštěvníků, druhý se umístil Seznam.cz s 15,9 % návštěvníků a třetí místo vybojovalo Centrum.cz s 0,5 % návštěvníků.

Ale ať už vás sem přivedlo cokoliv, vítáni jste všude s otevřenou náručí. Pěkně si to tu užijte.